't Golfje

Vlak bij het dorp Beerzerveld vindt u onze mooie banen. U kunt hier genieten van onze landelijke omgeving om vervolgens na een potje minigolf bij te komen met een kop koffie en of een ijsje op ons terras.

LET OP!! OMLEIDING IVM WEGWERKZAAMHEDEN ZWARTEWEG

De Zwarteweg is afgesloten tussen de Beerzerweg en de Beerzerhaar van 22 juni tot en met 10 juli!


Vanuit Almelo,Hardenberg

Vanaf de N36 neemt u de afslag richting Hardenberg de Beerzerweg op.

Na circa 400 meter ziet u rechts de cafetaria Mainbarg hier slaat u rechtsaf de Nieuweweg in. Rij door tot over het spoor (De Klooserdijk) en ga dan de eerste zijstraat rechtsaf de Beerzerhaar op. Na het Kerkhof slaat u linksaf de Waaijerinkweg op. U rijdt vervolgens nog 750 meter door, vlak voor de spoorovergang vindt u de oprit naar 't Golfje aan de rechterkant.


Vanuit Ommen- Beerzerweg

Neem een afslag eerder; de Beerzerpoort die overgaat in de Beerzerhooiweg. Rij die uit tot de kruising met de Beerzerhaar. En sla daar linksaf de Beerzerhaar op. Neem dan de 2e afslag naar rechts de Waaijerinkweg op. U rijdt vervolgens nog 750 meter door, vlak voor de spoorovergang vindt u de oprit naar 't Golfje aan de rechterkant.

Originele route:

Vanuit Almelo, Hardenberg

Vanaf de N36 neemt u de afslag richting Beerze de Beerzerweg op.
Na circa 400 meter ziet u de bewegwijzering naar 't Golfje Beerzerveld, u gaat links af de Zwarteweg op.
Na circa 1 km steekt u de kruising over de Waaijerinkweg op.
U rijdt vervolgens nog 750 meter door, vlak voor de spoorovergang vindt u de oprit naar 't Golfje aan de rechterkant.

Vanuit Vroomshoop, Mariƫnberg

Op de Westerdijk gaat u bij de brug in Beerzerveld de Schuurmanstraat, in richting de begraafplaats. Na circa 700 meter gaat u over de spoorovergang heen en vindt u na 5 meter links de oprit naar 't Golfje.